tisdag 27 september 2011

Höstens Moodboard

Den här månaden har varit ett kreativt lågvattenmärke för mig. Lillskruttan har börjat på dagis, så de senaste veckorna har mest bestått av övningar i det berömda vardagspusslandet. Egentligen så avskyr jag ordet med det stämmer faktiskt rätt bra. Tack och lov har vi njutit desto mer av våra lediga stunder tillsammans. Nu senast med en underbar helg på landet.

Den här veckan har jag till slut tagit mig samman och skrapat ihop inspiration till höstens första temavecka på Fabriken. Dagens moodboard utgår från just landet. Det känns underbart att vi håller på att installera oss på ett alldeles eget landställe. Vi som annars bor, och stormtrivs mitt i stan längtar ändå efter en tillflyktsort. Som kontrast till vår vita sekelskifteslägenhet med starka accentfärger i stan så tänker jag mig den totala kontrasten. Avskalat, Wabi Sabi, trärent och enkelt. Jag har som sagt en del av mitt hjärta i Japan och kommer att hämta mycket inspiration därifån. Det här är mina tankar för höstens på-landet-projekt. 

/Erica 


Foto: Hemma på min gata i stan


2 kommentarer:

 1. Vad fint. Jag kan ibland känna samma sak, att lite avskalat, spartanskt vore skönt för själen. Speciellt så här i början av hösten när allt drar igång med rivstart. Uppbokat hela tiden. Jag hörde igår mig själv säga något jag bara har hört andra säga: "Dagen har för få timmar, veckan har för få dagar. "

  Hoppas er lilla trivs på dagis!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. Det här var precis vad jag behövde se och läsa denna mulna höstmorgon. Tack för inspirationen! Jättevackra bilder. Ska bli roligt följa ert på-landet-projekt.

  Stor kram
  Linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...