lördag 12 februari 2011

Virka Amigurimis

Virka Amigurimis är något som har legat på önskelistan länge men inte blivit av. Tänkte ta tag i det nu, för vilken plats kan väl passa bättre för det än här i Tokyo. Jag har köpt på mig mönster och garn. Tyvärr var det slut på nålarna. Jag fick tag på en i bambu men den verkar rätt svår att virka med så jag kanske måste skaffa en ny nål innan det blir några figurer. Tror inte jag har virkat sedan syslöjden så det här kan bli intressant. Hade planerat en starta-upp-kväll med min vän och virknings-guru S innan vi åkte men tyvärr hann vi inte med det så jag försöker hanka mig fram på instruktioner från boken Virka Amigurimis av Mia Bengtsson. Jag uppdaterar senare med hur det går.

Kikade lite på nätet och hittade de här fina amigurimisarna på Etsy. Helst skulle jag vilja virka dem alla men just nu skulle jag bli hur glad som helst bara jag kan få till ett litet djur, vilket som helst.
/Erica
Fina Amigurimis. Mönster finns att köpa på Etsy.

 Foto: www.etsy.com

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är och vad fina saker du pysslar med. Får inspiration själv av dig. :) Har faktiskt börjat virka lite också, har inte heller gjort det sen skolan. Ett tips är Drops designs hemsida som har virkskola och även översättning av termer från olika språk.

  SvaraRadera
 2. Är ny på det här med att kommentera bloggar. Det är alltså sysslingen Linda som kommenterat... ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, tack så mycket. Det är typ den bästa komplimangen, att kunna inspirera någon annan. : ) Vad roligt att du har börjat virka. Jag tycker det är så fint med virkat, önskar att jag hade mer tid till det. Tusen tack för länktipset. Det ska jag genast kolla upp. Känner att jag har kört fast lite. Dels för att det inte gick så bra, dels för att Alva snabbt repar upp det lilla jag har lyckats knåpa ihop.
  Kram E

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...